Aanstaande zaterdag 4 feb. viert de NFF haar 30 jarig jubileum. Deze dag is bedoeld voor alle vrijwilligers, ouders en rijders die via hun vereniging verbonden zijn aan de NFF.

In het kader van “30 jaar NFF” organiseert de bond zaterdag 4 februari een complete dag, met een ochtend en middag programma. Op deze dag gaat men in de ochtend aan de slag met thema wedstrijden en in de middag is er een theatervoorstelling “Wel winnen, hè!”. Naast het 30 jarig jubileum, start de NFF dit seizoen ook met een maatschappelijk verantwoord project… Een project tegen pesten!

Vorig jaar werden Erna Melissen, Liesbeth van Nieuwenhuizen en Marjolein van den Broek-Bonestroo, door de NFF gevraagd om een Pestprotocol en Veilig Sportklimaat op te zetten. Erna: “Het zou super zijn, om met een groot aantal op 4 feb. aanwezig te zijn. We willen graag een pestvrij en veilig sportklimaat.” Het afgelopen jaar was Veilig Sportklimaat tot speerpunt van beleid gemaakt en daar gaat de NFF dit jaar mee door. Daar is dus dit jaar de campagne tegen pesten bij gekomen. Erna: “Ik wil dat elk kind zich op zijn/haar eigen unieke manier veilig en gewaardeerd voelt binnen een club. Het project is voor mij geslaagd, op het moment dat de taboe over pesten wordt doorbroken en er openheid en eerlijkheid komt. Ik hoop dat men kan kijken naar zichzelf en kan en wil leren van elkaar. Ook al is het een individuele sport, samen maak je het een beleving en een vereniging.”

De NFF nodigt haar gehele achterban uit om zaterdag 4 feb. naar deze dag te komen. Deze activiteit zal plaatsvinden in het Van der Valk de Cantharel hotel bij Apeldoorn. In verband met de zaalcapaciteit heeft de bond wel voor beide dagdelen een aanmeldprocedure. Voor meer info kunt u de nieuwsbrief hieronder lezen. Of wanneer u interesse heeft, kunt u zich hier aanmelden.

Nieuwsbrief nr 1 over 4 februari