Afgelopen weekend reed het Daylight Factory Team de AK in Ammerzoden. Het team verscheen compleet aan de start, in de hoop nog wat plekken op te schuiven in de ranking.

In het warme Ammerzoden werd de vierde AK van het seizoen verreden. Het Daylight Factory Team stond bij aanvang van de wedstrijd nog op plek vijf in de ranking. Het team wilde in Ammerzoden resultaten rijden om de vijfde plek te behouden, of zelfs een plekje te stijgen. Lars Kool: “Iedereen was gebrand om er weer vol voor te gaan, het teamgevoel was heel sterk en de resultaten waren mooi!”

Photo: Astrid Fotografie

In deĀ jongste klasse boys 6 jaar, reed Dean Vermeulen het eerste naar het podium, met een welverdiende derde plaats. Ook Bas van Uden reed een sterke race en eindigde als derde in zijn klasse, boys 10 jaar. Tristan van der Sanden deed zoals altijd heel erg zijn best, maar voor hem waren er helaas geen finales dit weekend. De gebroeders Eijndhoven, reden zoals gewoonlijk een mooie finale in de cruisers 29- en eindigden als tweede en derde.

Jill Vogelpoel reed heel de dag sterk en sloot haar finale af, met een mooie derde plaats in de klasse Girls 11-12. Melissa van der Sanden vocht hard in haar finale en sloot deze af met een achtste plaats bij de Girls 13/14. Onze veteraan Jeroen van der Sanden, deed goeie zaken in de Cruisers 30 plus en reed zelfs naar een hele mooie tweede plaats.

Photo: Astrid Fotografie

Boris van Kessel reed in zijn finale naar een mooie 2e plaats. Sterk gereden in zijn klasse Boys 16 jaar. Mila Kool mocht de dag afsluiten, met een mooie winst en het hoogste podium voor het Daylight Factory Team.

Photo: Astrid Fotografie

Lars Kool: “Al met al een super goeie dag, met heel erg veel podiumplaatsen en een erg trotse teammanager!”

Door de behaalde resultaten schoof het team maar liefst twee plaatsen op in de ranking en staat nu op een mooie derde plaats algemeen. De aankomende twee wedstrijden zijn de TopCompetities in Luyksgestel en Schijndel. Hier zal het team wederom alles op alles zetten, om net zo’n mooie resultaten te behalen.