Vandaag heb ik mijn eerste landentraining gehad, in het zonnige Verona, Italië. Ik zag hier wel een beetje tegenop, na het afmelden voor het NK. Door mijn crash in Schijndel, heb ik een lichte hersenschudding opgelopen, waarbij ik ook een voorhoofdsholteontsteking gekregen heb. Van de dokter heb ik Diclofenac en allergie pillen gekregen, zodat ik aankomend weekend toch kan proberen te fietsen. Ik zal dus alles op alles zetten om hier een mooi resultaat neer te zetten!

Mijn training van vandaag ging wel oké. Helaas kreeg ik na twee rondjes weer hoofdpijn. Ik heb uiteindelijk vier rondjes kunnen fietsen. Twee zonder starthek en twee met. De baan ligt er niet helemaal super bij. Heel veel rare, steile oplopen, maar gelukkig fietsen we allemaal op dezelfde baan. Morgen nog een dag om te trainen en zaterdag de eerste wedstrijd op de cruiser. Nog één dagje om te wennen aan de warmte, want het is hier een stuk warmer dan in Nederland!

Liefs Tamar