Gisteren werd de laatste Top Competitie van het seizoen verreden. Op de baan in Valkenswaard lieten de Josh BMX rijders zich weer van voren zien en boekte mooie resultaten.

Het was een natte dag op de baan in Valkenswaard. In de ochtend was er regen, waardoor de baan erg nat en zacht was geworden. In de middag klaarde het weer een beetje op, maar viel er hier en daar toch nog een kleine bui. Vanwege het uitvallen van de voice box en de vertraging die daardoor ontstond, werd de wedstrijd ingekort. In plaats van drie manches, reden de rijders twee manches. Een slechte resultaat in de manches werd dus gelijk afgestraft en kans op de volgende ronde werd hierdoor kleiner.

Winst voor Brian van Eeuwijk en Dave Kleiboer tijdens de laatste Topcompetitie Liondor valkenswaard ! Het hele team ging lekker dit weekend, naast de twee overwinningen wist Monique van der Valk 2e te worden, en Nick Onrustnetjes 4e.In het Topcompetitie eindklassement pakken Nick en Brian uiteindelijk 2e plaats en Monique 4e. Dave wint het eindklassement bij de Junior-Men Met dank aan:MVD Racewear | Specialized Bicycles | ET Electric BVSportvoedingsland | Tegelzetbedrijf Potze | Gert-Jan Kleiboer

Geplaatst door Josh BMX op zondag 8 oktober 2017

Voor teamrijder Brian van Eeuwijk, verliep de dag goed. Van Eeuwijk wist de dag winnend af te sluiten. In het algemeen klassement eindigde Van Eeuwijk op een tweede plaats. Mooi resultaat voor de 15 jarige. Winst was er ook voor Junior Elite rijder, Dave Kleiboer. De Junior wist niet alleen de dagzege te pakken, maar won ook nog eens het algemeen klassement.

Photo: Lou Designs & Photography

Eigenlijk ging het hele team wel lekker dit weekend in Valkenswaard. Monique van der Valk werd tweede in haar klasse en sloot haar seizoen af met een vierde plaats algemeen. Nick Onrust moest genoegen nemen met een vierde plaats en sloot zijn seizoen af, met een tweede plaats algemeen. Nette prestaties van het hele team!

Photo: Lou Designs & Photography