Zondag werd alweer de vierde Top Competitie van het seizoen verreden. Voor het Josh BMX Team waren ook deze keer wederom vier rijders vertegenwoordigd. Nick Geerling kampt nog steeds met een sleutelbeen blessure.

Nick Onrust eindigde in Kampen op een tweede plaats. In de klasse 14jaar eindigde Onrust achter Tim Goossens. Ondanks zijn tweede plaats, staat hij nog steeds bovenaan in het klassement. Voor Monique van der Valk was er een mooie vierde plaats. In de klasse Girls 15-16jaar, eindigde zij net buiten het podium. Brian van Eeuwijk voelde zich een beetje ziek, maar wist ondanks dat toch een finale te rijden. Van Eeuwijk werd hierin zesde.

Photo: Remco Huvermann

Vanwege de TC1 wedstrijd waren er bij de Junioren ook een aantal Belgen aanwezig. Dave Kleiboer stond in de finale maar wist hierin niet naar het podium te rijden. Na een spectaculaire finale, moest Kleiboer genoegen nemen met een zesde plaats. Het podium werd gedeeld door twee Belgen en een Nederlander. Kevin van de Groenendaal rijder van de nationale selectie, was de snelste van de dag.

Photo: Remco Huvermann

De laatste Top Competitie is alweer op 8 oktober in Valkenswaard!