Het RV BMX Team sloot afgelopen weekend de 3Nations Cup af in Luyksgestel. Hier werden de laatste twee wedstrijden verreden en het team had er zin.

Het team laat het hele seizoen al van zich horen. Ook dit weekend waren de rijders weer van voren te vinden. Ronnie Verweijst: “Nu het einde van het seizoen nadert, kan ik met een goed gevoel terug kijken. Zowel nationaal als internationaal hebben de rijders mooie resultaten weten neer te zetten.” Lissi van Schijndel werd net als Jason Noordam ook in Luyksgestel weer eerste. Zij blijken dit seizoen een maat te groot voor de rest.

Photo: Lou Designs & Photography

De Belgische rijder van het team, Mika Ooms, heeft minder geluk dit seizoen. Afgelopen zaterdag kwam Ooms ten val en kwam hij niet verder dan de achtste finale. Op de tweede dag, moest hij genoegen nemen met een kwart finale.

Lotte van der Wiel moest genoegen nemen met de manches. “Ik ben niet tevreden met dit resultaat. Maar aangezien dit mijn eerste jaar is als Junior, kan ik nog veel groeien.”

Photo: Lou Designs & Photography

Zondag rijdt het team weer een regionale wedstrijd in Made. Op zondag 24 september rijdt het team een Top Competitie in Kampen en de laatste TC is alweer op 8 oktober in Valkenswaard. Mocht je in de gelegenheid zijn, kom dan eens kijken…