Tamar Vedder

Mijn naam is Tamar Vedder en rijd al jaren BMX. Via deze pagina ga ik een soort van een dagboek bijhouden om jullie een kijkje te geven in mijn leven als BMX-er. In 2014 werd ik in eigen land Wereldkampioen bij de Women 17+. Mijn doel is om op dat niveau terug te komen. Na een niet al te goed verlopen seizoen, heb ik aan het eind van het seizoen 2015 besloten om voor mezelf te gaan rijden.

Om mijn doelen dan ook na te streven, ben ik altijd op zoek naar mensen die mij hierbij willen helpen. Dus mocht je interesse hebben om mij te helpen/sponsoren, neem dan contact met mij op via: tamar.vedder@gmail.com

Veel leesplezier…

Liefs Tamar

My Diary

Fit20 Emmen | JP Sports

Sinds het begin van de maand mei, train ik onder begeleiding van Jorden Potts. Vorig jaar werd ik zowel wereldkampioen op de 20inch, als ook op de cruiser. In Rock Hill volgende maand, hoop ik deze titels met succes te verdedigen.

Talentboek voor Rock Hill

Zoals jullie misschien weten wil ik heel graag in juli mijn WK titels verdedigen in Amerika. Het is geen goedkope reis en daarom ben ik geld aan het inzamelen.

Ronde 3&4 in Erp

Helaas kon ik in de halve finale niet voldoende naar binnen, waardoor ik terug viel naar een zesde plek. Dit kon ik helaas niet meer goedmaken en was ik dan ook klaar met mijn 20inch voor deze dag. Gelukkig had ik met de cruiser wel een finale... Die ik uiteindelijk ook wist te winnen.