Mijn naam is Tamar Vedder en rijd al jaren BMX. Via deze pagina ga ik een soort van een dagboek bijhouden om jullie een kijkje te geven in mijn leven als BMX-er. In 2014 werd ik in eigen land Wereldkampioen bij de Women 17+. Mijn doel is om op dat niveau terug te komen. Na een niet al te goed verlopen seizoen, heb ik aan het eind van het seizoen 2015 besloten om voor mezelf te gaan rijden.

Om mijn doelen dan ook na te streven, ben ik altijd op zoek naar mensen die mij hierbij willen helpen. Dus mocht je interesse hebben om mij te helpen/sponsoren, neem dan contact met mij op via: tamar.vedder@gmail.com

Veel leesplezier…

Liefs Tamar

My Diary

3Nations Cup Luyksgestel

Na een lange vakantieperiode in Amerika en twee weken intern, voor de Nationale Reserve (Landmacht), was het weer tijd voor een wedstrijd.

WK Cruiser

Een finale met 7 Amerikanen... Heel gaaf zo'n finale, met zeven, hele sterke, Amerikaanse meiden!

Nederlands Kampioenschap BMX 2017 in Assen

Het NK BMX in Assen, was mijn eerste wedstrijd weer, na de TC in Rijswijk. Dit was natuurlijk een bewuste keuze geweest, omdat ik nog een punt had, waar ik flink mee aan de slag moest, mijn start.