Tamar Vedder

Mijn naam is Tamar Vedder en rijd al jaren BMX. Via deze pagina ga ik een soort van een dagboek bijhouden om jullie een kijkje te geven in mijn leven als BMX-er. In 2014 werd ik in eigen land Wereldkampioen bij de Women 17+. Mijn doel is om op dat niveau terug te komen. Na een niet al te goed verlopen seizoen, heb ik aan het eind van het seizoen 2015 besloten om voor mezelf te gaan rijden.

Om mijn doelen dan ook na te streven, ben ik altijd op zoek naar mensen die mij hierbij willen helpen. Dus mocht je interesse hebben om mij te helpen/sponsoren, neem dan contact met mij op via: tamar.vedder@gmail.com

Veel leesplezier…

Liefs Tamar

My Diary

Ik heb er weer zin in!

Het seizoen begint er weer aan te komen en het WK in Amerika is geboekt! Ik ben na mijn operatie aan m'n neus begonnen met...
Tamar Vedder op het allereerste BMX After Season Party in Reusel

BMX After Season Party

Een aantal weken terug kreeg, ik een uitnodiging voor de aller eerste BMX After Season Party. Naast het gezellige feestje, worden alle kampioenen gehuldigd...
Tamar Vedder

Na een lange vakantie weer eindelijk op de baan

Zolder was voor mij de eerste wedstrijd na een aardig lange pauze. Daardoor wist ik dus ook niet precies, wat ik kon verwachten van...

One day to go!

Trainen met starthek