Photo: Lou Designs & Photography

Na een lange vakantieperiode in Amerika en twee weken intern, voor de Nationale Reserve (Landmacht), was het weer tijd voor een wedstrijd. Ruim zes weken mijn fiets niet aangeraakt en ik had de week daarvoor maar twee keer kunnen trainen. Dus ik wist dat het pittig zou worden…

De baan in Luyksgestel ligt me niet helemaal. Vooral door de lage startheuvel. Doordat ik eigenlijk altijd in Kampen train, ben ik een hoge startheuvel gewend.

In de training moest ik echt op gang komen. Ik heb 3 rondjes kunnen doen en bij de laatste ronde, merkte ik eigenlijk pas, dat ik redelijk over de baan ging. In de manches reed ik 4 4 3 en daardoor had ik me geplaatst voor de halve finale. De manches gingen best vlot achter elkaar aan. Ik merkte aan mezelf dat m’n benen wat sneller vol liepen dan normaal. Gelukkig had ik na de manches even rust tot aan de halve finale. De halve finale was een sterke bak… Helaas was mijn start niet goed genoeg, waardoor ik meteen achteraan kwam te rijden. Uiteindelijk kwam ik als vijfde over de finish. Helaas geen finale. Tijd om het trainen weer op te pakken!

Volgende wedstrijd is de TC in Kampen op mijn thuisbaan. Ik ga weer lekker trainen om daar weer goed op de fiets te zitten. Hopen op goede resultaten!

Liefs Tamar