Het seizoen begint er weer aan te komen en het WK in Amerika is geboekt!

Ik ben na mijn operatie aan m’n neus begonnen met trainen onder begeleiding van Wilco van Dongen, wat me heel goed bevalt. Vorig jaar werd ik begeleid door Junny van Domcity Personal Training, wat me ook goed was bevallen! Heel erg bedankt nog hiervoor!

Naast mijn drukke trainingsschema, heb ik in de winterperiode twee clinics georganiseerd, bij FCC de Volharding. Dit waren twee hele leuke dagen, met verschillende leeftijdsgroepen. Nu wachten tot het weer wat opknapt, want er komt nog een clinic aan. Namelijk een ‘GIRLS ONLY’! Hou mijn Facebook pagina in de gaten, meer informatie volgt binnenkort.

Voor het nieuwe seizoen heb ik ook al een hele mooie lijst met sponsoren bij elkaar. Daar ben ik ook erg dankbaar voor. Naast de bedrijven die mij ondersteunen, zijn er ook vrienden en kennissen die me helpen, door middel van de club van 50, of de club van 100. Duizend maal dank voor jullie hulp! Zonder jullie, had ik het allemaal niet kunnen redden.

Sinds begin januari ben ik ook begonnen bij een voedingsdeskundige in Amsterdam, Jessica Karelsen. Gezond eten, genoeg drinken en natuurlijk veel trainen. Na iets langer dan een maand ben ik nu 7 kilo afgevallen en nog steeds bezig. Mijn doel is om het begin van het seizoen op mijn streef gewicht te zitten en me weer fit en gezond te voelen. Ik heb er weer enorm veel zin in en kan niet wachten tot het seizoen begint!

Take care… Liefs Tamar