Afgelopen weekend reed ik mijn tweede TC in Rijswijk. Na al veel verschillende verhalen over de baan te hebben gehoord, begon ik zaterdag mijn training. Al snel werd duidelijk dat het niet mijn favoriete baan was en ook niet ging worden. Tussen de rondjes door bleek in het parc fermé dat ik niet de enige was met deze gedachten. Meerdere hadden er last van. Tijdens de training lekker wat startjes gedaan en elk stuk en paar keer op snelheid gepakt.

Photo Haaksbergen: Lou Designs & Photography

Zondag de wedstrijd, net zoals in Haaksbergen weer op de cruiser en 20inch. Het was de hele dag een beetje wisselvallig weer en koud. Samen met Elwin Remmerts getraind voordat de manches begonnen. Met de cruiser 1 1 1 en met de 20inch 2 2 en 5 door een hele slechte start. Na de kleine fiets, moest ik direct de cruiser pakken om direct door te gaan naar het parc fermé, er zat weinig rust en tijd tussen.

Photo Haaksbergen: Lou Designs & Photography

Ik was met de cruiser meteen geplaatst voor de finale en met de 20inch voor de halve finale. De halve finale was pittig, ik had weer een hele slechte start en kon op de baan geen moment vinden om in te halen. Ik werd 6e, dus helaas niet door naar de finale.

De finale met de cruiser ging aardig goed. Ik merkte aan de benen dat ik al wat rondjes erop had zitten, start ging redelijk en kwam als 2e over de finish.

Aankomend weekend EK ronde 3&4 in Erp. Hier zal ik ook in beide klassen aan de start staan.

Liefs Tamar