Photo: Lou Designs & Photography

Vrijdag kon ik helaas niet trainen, omdat ik moest werken. Zaterdagochtend moesten we vroeg op de baan zijn. Ik was er rond half 8 voor mijn cruiser. We hadden maar 1 trainingsrondje en daarna begonnen direct de manches. Ik reed in de tweede manche en ik wist ze alle drie te winnen. Direct na de manches voor de cruiser, hadden we weer maar één trainingsronde, dit keer met de 20inch. De manches op de 20inch waren best pittig. Met een derde, vijfde en tweede plaats, wist ik me te plaatsen voor de halve finale. Ik had in de manches nog geen goede start gehad. Gelukkig had ik deze in de halve finale wel. Helaas kon ik in de halve finale niet voldoende naar binnen, waardoor ik terug viel naar een zesde plek. Dit kon ik helaas niet meer goedmaken en was ik dan ook klaar met mijn 20inch voor deze dag. Gelukkig had ik met de cruiser wel een finale… Die ik uiteindelijk ook wist te winnen.

Zondagochtend werd ik wakker met kramp in mijn kuit. En net als zaterdag, moest ik ook vandaag vroeg naar de baan. Ook voor deze dag had ik me voor beide fietsen aangemeld. Eenmaal bij de baan aangekomen, besloot ik me toch af te melden voor de cruiser en me volledig te richten op de 20inch. Ik had een goede warming up gedaan van te voren, want ook nu hadden we weer maar 1 trainingsrondje. In de manches waren m’n startjes redelijk. Ik werd 2 2 3 en plaatste me voor de halve finale. In de halve finale had ik een betere start en werd ik vierde en reed ik gelukkig die dag wel een finale met de 20inch. Helaas had ik geen goede start in de finale en lag ik zevende. Op het laatste stuk kon ik nog wel iemand inhalen, waardoor ik toch nog als zesde over de finish kwam!

Liefs Tamar