Lieve familie en vrienden,

Zoals jullie misschien weten wil ik heel graag in juli mijn WK titels verdedigen in Amerika. Het is geen goedkope reis en daarom ben ik geld aan het inzamelen. Buiten het inschrijfgeld en de vliegtickets heb ik natuurlijk ook een onderkomen nodig en een reistas voor de 2 fietsen. Alles is al geboekt, maar ik moet eind juni betalen.

Ik heb gelukkig al 346 euro binnen weten te halen, maar dit is helaas nog niet genoeg. Mijn vraag aan jullie is, om mij te helpen dit doel te bereiken. Ken jij bedrijven en/of mensen die een euro’tje kunnen missen?

1 EUR overmaken is natuurlijk al genoeg, want alle kleine beetjes helpen!

Hieronder de link om te doneren… Alvast bedankt!

https://www.talentboek.nl/donatiedoelen/88-wielrennen-bmx/858-wk-bmx-in-rockhill-amerika.html

Ik kan natuurlijk niet in jullie portemonnee kijken, als het niet kan vind ik jullie natuurlijk nog steeds lief!

Liefs Tamar