Afgelopen zondag reed ik in Heiloo mijn eerste topcompetitie van het seizoen. Ik had eindelijk een goeie voorbereiding gehad, met dank aan Wilco Groenendaal. Ik had zin om weer te rijden. De dag verliep goed voor mij… Tot aan de cruiser finale!

https://www.facebook.com/1421500249/videos/10216344092061196/

Ik kan me niets meer herinneren van mijn val, ben zelfs even buiten bewustzijn geweest. Kan me vaag iets herinneren van het moment dat ik in de ambulance lag. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen hebben ze me meteen onderzocht. Ik had een flinke klap gemaakt en alles deed pijn. In het ziekenhuis lag ik samen met Roberto Blom op een kamer en kwam ik Ingmar van Dongen ook nog even tegen, toen hij naar huis mocht. Vond het wel fijn om Ingmar nog even te zien en te spreken!

Toen Roberto en ik samen op de kamer lagen, zei de zuster nog tegen ons: Kunnen jullie niet beter gaan schaken? Ik moest hier wel om lachen, maar niet te hard, want dat deed zeer aan mijn ribben en buik. Na een slechte nachtrust, met een hoop pijnstillers, mocht ik dan eindelijk naar huis. Er zat geen bloed meer in mijn urine en daarom kon ik naar huis toe. Nu is het per dag, kijken hoe het gaat. Mijn hele lichaam is stijf, vooral mijn nek. Ik heb een zware hersenschudding en lig voornamelijk in mijn bed te rusten. Ik hoop snel weer op mijn fiets te zitten. Bedankt aan alle lieve mensen die mij een berichtje hebben gestuurd!

Liefs Tamar