Hallo,

Mijn naam is Tamar Vedder en rij al jaren BMX. Via deze pagina hou ik een soort van een dagboek bij, zodat jullie een kijkje krijgen in mijn leven als BMX’er. In 2014 werd ik in eigen land wereldkampioen in de klasse Women 17+. In 2016 (Colombia) wist ik dit te herhalen, maar dit keer niet alleen op de 20inch, maar ook op mijn cruiser. Mijn doel is altijd om op dat niveau terug te komen!

Na het seizoen van 2015 heb ik besloten om voor mezelf te gaan rijden. Om mijn doelen dan ook na te streven, ben ik altijd op zoek naar mensen die mij hierbij willen helpen. Dus mocht je interesse hebben om mij te helpen/sponsoren, neem dan contact met mij op via: tamar.vedder@gmail.com

Veel leesplezier…

Liefs Tamar

My Diary

Tamar Vedder | The Day After!

Afgelopen zondag reed ik in Heiloo mijn eerste topcompetitie van het seizoen. Ik had eindelijk een goeie voorbereiding gehad, met dank aan Wilco Groenendaal. Ik had zin om weer te rijden. De dag verliep goed voor mij... Tot aan de cruiser finale!

3Nations Cup Luyksgestel

Na een lange vakantieperiode in Amerika en twee weken intern, voor de Nationale Reserve (Landmacht), was het weer tijd voor een wedstrijd.

WK Cruiser

Een finale met 7 Amerikanen... Heel gaaf zo'n finale, met zeven, hele sterke, Amerikaanse meiden!